3FM Serious Request

Eva is helemaal klaar voor haar Challenge. Jij kan haar helpen!

  1. Nieuwschevron right
  2. Eva is helemaal klaar voor haar Challenge. Jij kan haar helpen!

Eva Koreman is één van de vijf DJ's die 24 uur als vierde DJ het huis in zal gaan. Naast de steun die zij gaat bieden aan de andere DJ's, krijgt ze ook een 24-uur challenge mee. Wat deze challenge is en hoe je haar kunt helpen, lees je hier.

Hoe vind je het om het Glazen Huis in te gaan?

Heel erg spannend. Het is toch een beetje de heilige graal van de radio. Het gebeurt zelden dat je zoveel mensen, jongeren in dit geval, kunt helpen met hetgeen jij zelf het allerleukst vindt om te doen. Daarnaast is het de eerste keer dat ik dit mag meemaken, dus dat maakt het extra bijzonder.

Wat houdt je challenge precies in?

Ik krijg een paar paperclips om te ruilen tegen items die bij elkaar meer dan 75.000 euro moeten gaan opleveren voor de veiling. Een heftige opdracht!

Al begonnen met de voorbereidingen?

Nou, ik heb al even geoefend samen met Giel, en we wisten een paperclip te ruilen tegen een werkende kart. Hopen dat het straks in het Glazen Huis net zo goed gaat!

Hoe kunnen de luisteraars je helpen?

Door in actie te komen… Check 3fm.nl/kominactie. En door platen aan te vragen, maar bij mijn challenge kun je helpen door iets moois of bijzonders te ruilen tegen een ander item met misschien iets minder waarde, maar waar je wel blijer mee bent.

Waarom gaat dit je lukken?

Omdat falen geen optie is! Ik zou het verschrikkelijk vinden als ik die 75.000 euro niet bij elkaar zou krijgen. De luisteraars van 3FM zijn gelukkig bloedfanatiek, dus samen komen we er wel uit.

Al een idee wat het onofficiële anthem van SR15 gaat worden?

Misschien Vant – 'Parking Lot'? Of toch de nieuwe Major Lazer….

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie