3FM Serious Request

Wie gaan er het Glazen Huis in?

  1. Nieuwschevron right
  2. Wie gaan er het Glazen Huis in?
Serious Request komt (niet meer zo) langzaam, maar zeker dichterbij. De spanning begint op te lopen, ook bij de 3FM-jocks.
Minder dan een maandje en dan is Serious Request al he-le-maal los. Dan is Groningen even het middelpunt van het land en zet heel Nederland zich in voor de malariabestrijding.


De spanning loopt op, Giel denkt Gerard

In de uitzending van Giel op donderdag 2 december hadden Gerard en Giel het er nog over: Gerard heeft een uitzending van Ranking The Stars afgezegd, maar dat is NIET omdat hij weet dat hij het Glazen Huis in gaat. Giel denkt overigens dat Gerard wel één van de kanshebbers is. Gerard op zijn beurt denkt dat Annemieke goede kans maakt dit jaar. Kortom, Het is écht nog niet bekend!


Maandag 7 december weten we het

We zien steeds meer jocks met klamme handjes en knikkende knieën rondlopen in de 3FM-wandelgangen, want de spanning begint op te lopen. Maandag 7 december rond 12.00 uur worden de drie jocks bekendgemaakt. Spannend!Wie moeten het huis in?

Wie kan wel uit de voeten met alle kids op de kindermiddag? Vind je dat er bij een bepaalde DJ wel wat kilootjes afkunnen? Tegen welke DJ's kijk jij het liefst een week aan?

Kortom: Wie vind jij dat het huis in moeten? En waarom, natuurlijk! Laat het hieronder achter!
Ster advertentie
Ster advertentie