3FM Serious Request

De eerste nacht van 3FM: Donnie, Vlammenwerpers en Tash Sultana

  1. Nieuwschevron right
  2. De eerste nacht van 3FM: Donnie, Vlammenwerpers en Tash Sultana

Dit was 'm dan: de eerste nacht van 3FM Serious Request. Maradonnie was de nachtgast van Wijnand, wat voor een georganiseerde chaos zorgde. Maarrrrrr... naast de chaos was er ook ruimte voor mooie verhalen, donaties en acties door heel het land. Benieuwd wat er allemaal gebeurde? Lees dan snel verder!

Vlammenwerpers en knaller-requests

De nacht werd afgetrapt met een introductie van de gast deze nacht: Donnie, dames en heren!

Vanuit Rosmalen werden Wijnand en Donnie vergezeld door vlammenwerpers en een AV-team die de échte knaller-requests van de nacht begeleidden met beelden vanuit een loods. Ondanks dat de hele AV-sector net als de rest van Nederland op zijn gat ligt, hielpen zij ons belangeloos mee. Hulde voor hen! Hoe dat eruit zag kan je terugzien in dit fragment:

Een rapper als nachtgast zorgt voor interessante verzoekjes. Zo sprak Donnie een voicemail in, maakte een gepersonaliseerde rap voor een luisteraar én bood hij aan videoboodschappen te maken. Uiteraard allemaal tegen een donatie, die in zijn geheel naar 3FM Serious Request ging.

Motivatie

Schrijver Cesar Majorana schoof aan als motivational speaker voor álle thuiswerkers, om iedereen een hart onder de riem te steken.

3FM dj's Jamie en Andres kwamen in de uitzending met een fantastisch idee: ze besloten alle vrachtwagenchauffeurs in het zonnetje te zetten door een gigantisch spandoek boven een viaduct te hangen en ze zo te bedanken voor het werk wat zij leveren deze coronacrisis.

Tash Sultana

Niemand minder dan Tash Sultana belde met Wijnand om uit te leggen hoe het in Australië verloopt met het coronavirus en haar aanstaande optredens.

Op naar de tweede dag van 3FM Serious Request!

3FM Serious Request: Never Walk Alone

Van maandag 13 tot en met zaterdag 18 april zetten de 3FM-dj’s zich 24 uur per dag in om geld inzamelen voor het Rode Kruis tijdens de coronapandemie. Dit doen ze tijdens 3FM Serious Request: Never Walk Alone. Hoe je kan helpen? Door simpelweg te doneren of een plaatje aan te vragen.

DONEER NU

Of vraag een plaat aan

Ster advertentie
Ster advertentie