3FM Serious Request

Alle hoogtepunten van dag 1 verzameld

  1. Nieuwschevron right
  2. Alle hoogtepunten van dag 1 verzameld

Wil je niets missen van 3FM Serious Request 2012? Kijk hier alles van dag één terug en je bent weer helemaal bij! Wat gebeurde er allemaal op dinsdag 18 deceber? Je ziet het hier!

Kijken, luisteren, lezen, lachen, huilen en dat dan ook nog eens 24 uur per dag! Geen wonder dat je af en toe even iets mist van 3FM Serious Request 2012, je moet immers ook af en toe even naar het toilet. Daarom hebben we alle hoogtepunten netjes voor je onder elkaar gezet, zodat je snel weer bij bent!

Luister hele uren en highlights terug

Als je écht geen genoeg kan krijgen van Serious Request kan je alle uren radio die Giel, Michiel en Gerard maken in zijn geheel terugluisteren. Maar losse fragmenten zetten we natuurlijk ook online op de audiopagina van 3FM.nl.

>> Luister hier uitzendingen en fragmenten van dag 1 terug

Luisteren met beeld erbij

Het is natuurlijk nog veel leuker als je ook ziet hoe het gaat met de drie DJ's in het Glazen Huis, zeker omdat dankzij de vele gasten en giften het geen moment saai is op de Oude Markt in Enschede! Maar ook ver daarbuiten is iedereen druk met 3FM Serious Request 2012, en de filmpjes die daarvan gemaakt worden zijn natuurlijk ook allemaal terug te kijken.

>> Bekijk de video's van dag 1 hier

Serious Request ook op Nederland 3

Lekker achterover leunen en je bij laten praten door Patrick Lodiers en Sander Lantinga kan natuurlijk ook, want die zijn iedere avond om 19:30 uur op Nederland 3 te zien met een update. Tijdens de eerste uitzending schoven dinsdagavond onder meer Laura Jansen en Carice van Houten even aan!

De mooiste plaatjes van in en om het huis

3FM heeft de hele dage en nacht fotografen in en om het huis rondlopen die de wijsvinger nauwelijks van de sluiterknop afhalen, dus er staat iedere dag een flinke lading foto's klaar om je aan te vergapen!

>> Bekijk hier de foto's terug van dag 1

Bieden op mooie items uit Veiling TV

Het vaste stukje Veiling TV keert ieder jaar terug en zorgt altijd voor een knotsgek stukje radio en televisie. Heb je de editie van dinsdag gemist? Geen nood! Ook die hebben we netjes voor je online gezet.

>> Bekijk hier de Veiling TV van dag 1

De eerste slaapgast van 3FM Serious Request 2012

Niemand minder dan Frans Bauer was de eerste gast die mocht blijven slapen in het Glazen Huis, maar natuurlijk werd er eigenlijk nauwelijks een oog dicht gedaan.

>> De hoogtepunten van slaapgast Frans Bauer

Nachtcompilatie (dinsdag op woensdag)

Ster advertentie
Ster advertentie