3FM Serious Request

Serious Request bereikt 10,6 miljoen Nederlanders

  1. Nieuwschevron right
  2. Serious Request bereikt 10,6 miljoen Nederlanders
Miljoenen mensen hebben aan de buis, radio en computer gekluisterd gezeten de week voor kerst. In 2009 bereikte 3FM Serious Request bereikte 10,6 miljoen Nederlanders! Wow!
3FM Serious Request 2009 bereikte 10,6 miljoen Nederlanders van 10 jaar en ouder via radio, tv en internet. Dit is 75% van alle Nederlanders van 10 jaar en ouder en min of meer hetzelfde als het recordbereik van 2008!

'Dat is fantastisch'

'Tijdens het evenement werd aan de hand van alle reacties en initiatieven al duidelijk dat heel Nederland met de drie DJ’s in het Glazen Huis meeleefde. Nu wordt dat bevestigd door de cijfers. Dat is fantastisch,' zegt 3FM zendermanager Wilbert Mutsaers. '3FM Serious Request behaalde een opbrengst waar we alleen van konden dromen. Nederland bewijst eens te meer haar maatschappelijke betrokkenheid. Ik kijk nu al uit naar de volgende editie.'

Internet nóg populairder

Eén van de meest opvallende dingen is de enorme toename van de bezoekers van de website. 866.000 unieke bezoekers wisten de weg te vinden naar hun favoriete website! Dat zijn er 243.000 meer dan een jaar eerder en daar zijn we héél trots op als internetredactie.

Retebekend

De bekendheid van het evenement is met 82 procent in 2009 nog meer toegenomen. In 2008 was dit nog 79 procent. Dit blijkt uit onderzoek dat is uitgevoerd door onderzoeksbureau De Vos en Jansen in opdracht van 3FM en uit kijkcijfers van stichting SKO en internetcijfers van Sitestat.

Zin in 2010

Genoeg feiten, cijfers en andere droge stof... Ook is gebleken dat jullie - de kijkers, luisteraars en bezoekers - Serious Request een dikke 7,7 gaven én enorm veel zin hebben in de editie van 2010. Wij ook!Ster advertentie
Ster advertentie