3FM Serious Request

NOS op 3 Jaaroverzicht van 2013

  1. Nieuwschevron right
  2. NOS op 3 Jaaroverzicht van 2013

NOS op 3 blikt op oudejaarsavond terug op het jaar dat is geweest. Luister 31 december van 18:00 tot 20:00 naar 2013 op 3FM

Twaalf maanden per jaar, vierentwintig uur per dag zit NOS op 3 bovenop het nieuws. Ze maken reportages en doen verslag van de gebeurtenissen in de wereld die jou bezighouden. Om terug te blikken op het voorbijgegane jaar 2013, heeft NOS op 3 een overzicht gemaakt.

NOS op 3 Jaaroverzicht 2013

Op Oudejaarsavond 31 december sluiten NOS op 3-nieuwslezers Bart Jan Cune & Fleur Wallenburg hun nieuwsjaar af op 3FM en 101TV. Ze zappen door het jaar met bijzondere gasten, live muziek, reportages en de finalestrijd om de titel ‘3FM-luisteraar van het jaar’.

Koningsliedschrijvers en seriekenners

Te gast zijn onder anderen acteur Loek Peters (Berry in Penoza), seriekenner Jochgem van der Mel, taalvirtuoos Wim Daniëls, Neerlands Hoop-winnares Louise Korthals en Allard en Huib, die het wel lukten om een hit te scoren met hun Koningslied.

3FM-luisteraar van het jaar

De strijd om de titel ‘3FM-luisteraar van het jaar’ is dit jaar voor het eerst. Na twee voorrondes bij het radio-programma ‘Claudia D’r Op’ zijn twee broers naar voren gekomen als finalisten. De finalestrijd gaat uitwijzen wie het lief en leed van de 3FM-personality’s het beste kent.

3FM Game-expert Chantal Koolhoven

Verslaggever Martijn van der Zande blikt met staatssecretaris Sander Dekker van Onderwijs terug op het jaar waarin Nederland te maken kreeg met de grootste examenfraude ooit. Verder een bijzonder verslag van Arno Leblanc die samen met 3FM game-expert Chantal Koolhoven de virtuele wereld ‘San Andreas’ bezocht. Hierin spelen miljoenen gamers GTA5: de computergame die in 2013 alle records verbrak.

Het NOS op 3 Jaaroverzicht terugkijken

Heb je op Oudejaarsavond niet naast je radio of TV gezeten, dan kan je nu alsnog terugblikken op 2013:

Ster advertentie
Ster advertentie