3FM Serious Request

Rigby live bij Giel en veilt whisky

  1. Nieuwschevron right
  2. Rigby live bij Giel en veilt whisky

Met Rigby in de studio haalde Giel donderdag 12 december kerst in huis. Daarnaast bieden de mannen in de 3FM Serious Request Veiling een speciale whisky-box aan.

De kerst komt steeds dichterbij met de de nieuwe, fijne decembersingle van Rigby! De muzikanten stonden donderdag 12 december live op De Speelplaats bij Giel.

Rigby vierde lustrum bij Giel

Je zou de mannen van Rigby inmiddels vrienden van de show kunnen noemen. Ze vierden in oktober 2013 bij Giel in de studio hun vijfjarige bestaan. Christon Kloosterboer richtte in 2008 samen met vijf andere muzikanten de band Rigby op. In de zomer van dat jaar werd de band uitgeroepen tot 3FM Serious Talent en in 2009 verscheen het debuutalbum Everything Must Go.

Kerstcadeautje van Rigby

Aan het einde van het lustrumjaar wil Rigby iedereen een cadeautje geven, schrijft de band op hun website. Het muzikale pakje is het gloednieuwe kerstnummer '(It's X-Mas Night Would You) Please Come Home'. Deze speelde de band donderdag 12 december live bij Giel. En ze waagden zich aan 'Ordinary Love' van U2.

Whisky en Rigby op de 3FM Serious Request Veiling

De mannen van Rigby zetten zich in voor 3FM Serious Request. Ze signeerden een whisky-box: een fles whisky, glazen, andere goodies en het meest recente album Island On Mainland.

>> Bied op whisky-box van Rigby

Rigby - '(It's X-Mas Night Would You) Please Come Home' live bij Giel

Rigby covert 'Ordinary Love' van U2

Rigby speelt het themalied van 3FM Serious Request 2009 in gangsterversie

Rigby over goede en slechte kerstnummers

Ster advertentie
Ster advertentie