3FM Serious Request

Roosmarijn en Giovanca op zoek naar acties in Noord-Holland

  1. Nieuwschevron right
  2. Roosmarijn en Giovanca op zoek naar acties in Noord-Holland

Groot of klein, in elke provincie zijn acties gestart voor 3FM Serious Request. Roosmarijn gaat met rayonhoofd Giovanca op zoek naar toffe acties in Noord-Holland.

3FM organiseert van 7 t/m 17 december 2013 een Elfprovinciëntocht en gaat door het hele land. Tijdens deze tocht gaan we elf provincies af om te zien welke acties er allemaal plaatsvinden. Giovanca bezoekt op 15 december met Roosmarijn de provincie Noord-Holland.

Roos en Giovanca gaan vissen

Quinten organiseert op 15 december samen met zijn visclub een viswedstrijd in Limmen. De spelregels zijn eenvoudig: vang zoveel mogelijk vissen. Sponsoren kunnen geld inzetten per gevangen vis. Eens kijken hoe goed Roos en Giovanca zijn:

>> Steun Viswedstrijd

Voltige marathon

Giovanca rijdt op een paard en ze "gaat lekkerrr hoor!"

Raaaaacen!

Roos maakt de mannen jaloers:

De Noord-Holland Quiz

Acties in Noord-Holland

Naast de acties die Roosmarijn en Giovanca bezoeken, zijn er nog veel meer leuke initiatieven. Check er hier vast een aantal:

1. Varkentje wassen

Dit is wel een heel unieke actie, van de dames Ester en Stephanie. De varkentjes Spekje en Lapje van het Beter BoerenBed in Alkmaar trekken voor 3FM Serious Request de hardloopschoenen aan. De dieren nemen het tegen elkaar op in een race. Voor 1 euro kun je wedden op de winnende big.
>> Steun Varkentje Wassen

2. Date veiling

Op de veiling in club Schagen worden niet alleen items geveild, maar ook mensen! Er staan inmiddels al veertig mannen en tien vrouwen te wachten op een leuke date.
>> Steun Date Veiling

3. Sponsorpoep

Nog nooit waren ouders zo blij met poepluiers. Op het kinderdagverblijf Kabouterbos kun je een een bedrag per poepluier doneren. Zindelijke kinderen kunnen ook hun steentje bijdragen voor geld, door te turven hoeveel drollen er door de wc zijn gespoeld. Zet jezelf niet te kakken en geef gul. Zowel financieel als... :)
>> Steun Sponsorpoep

  • Enthousiast? Zet je brein in de crea-modus en maak vandaag nog een eigen actie aan op de Kom In Actie-website.
  • Elf 3FM DJ’s en elf Rayonhoofden gaan van 7 tot 17 december in de Elfprovinciëntocht op zoek naar de mooiste acties in de provincies. Wie komt er in jouw provincie langs?

Roosmarijn en Giovanca naar Noord-Holland

Ster advertentie
Ster advertentie