3FM Serious Request

Nicky verrast haar oma met een voordeurconcert van Lex Uiting

  1. Nieuwschevron right
  2. Nicky verrast haar oma met een voordeurconcert van Lex Uiting

Nicky verrast haar oma met een voordeurconcert van Lex Uiting. Haar oma heeft een naar jaar: haar man is overleden én ze heeft een tijd binnen moeten zitten omdat ze corona had. Om haar een beetje op te vrolijken heeft Jorien ervoor gezorgd dat Lex Uiting vanuit de hangar voor haar optreedt.

En de oma van Nicky is heel erg blij dat Lex Uiting voor haar optreed, omdat ze samen met haar man altijd video's van Lex op YouTube keek én fan is van zijn Limburgse muziek. Het eerste nummer wat Lex zingt is 'Nao 't Zuuje'.

Daarna zingt hij het nummer 'Aafgelaupe Jaor'.

3FM SERIOUS REQUEST: THE LIFELINE 2020

Met 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 komt 3FM dit jaar in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat. Hier vind je meer over het doel van dit jaar. In de week voor kerst (van 18 t/m 24 december) gaan drie dj-teams in lockdown vanaf Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie om geld in te zamelen voor het Rode Kruis.

Hoe jij kan helpen? Doneer, kom in actie of loop mee vanuit huis met The Lifeline en laat je sponsoren. Je kan natuurlijk ook een plaat aanvragen in ruil voor een donatie.

DONEER NU KOM IN ACTIELOOP MEE!

Ster advertentie
Ster advertentie