3FM Serious Request

Timur, Gerard en Coen in het Glazen Huis

  1. Nieuwschevron right
  2. Timur, Gerard en Coen in het Glazen Huis

It is on! Op maandagochtend werd bekend dat Timur, Gerard en Coen het Glazen Huis ingaan voor 3FM Serious Request.

Zendermanager Wilbert Mutsaers betrad om 9.10 uur de studio met drie rode enveloppen in zijn hand. Hij legde uit hoe tot de beslissing wordt gekomen. Het is een gezamenlijke beslissing van de zenderredactie, een team van alle omroepdirecteuren. Na lang en intensief overleg en lootjes en stemmen kwamen de omroepbonzen tot drie namen.

Timur, Gerard en Coen

Wilbert belde eerst met Timur en hij is er klaar voor! Gerard was de tweede en wenste iedereen een GOEDEMIDDAG. Hij heeft er zin in met pijn in zijn buik van de zenuwen. Coen nam drie keer niet op...maar uiteindelijk- al zwetend- wel. Zijn telefoon ging gewoon niet over. Giel zei het al: wat een super- trio. Ze zijn alledrie nu onderweg naar de studio.

Luister:

Be prepared voor Timur, Gerard en Coen.

Historie van de Glazen Huis-bewoners

Timur, Gerard en Coen zijn de de opvolgers van:
2010: Giel, Gerard en Coen
2009: Giel, Gerard en Annemieke
2008: Giel, Paul en Coen
2007: Gerard, Rob en Michiel
2006: Giel, Gerard en Sander
2005: Giel, Gerard en Wouter
2004: Giel, Wouter en Claudia

3FM Serious Request in Leiden

Voor de achtste editie van 3FM Serious Request laten deze drie DJ’s zich opsluiten in het Glazen Huis op de Beestenmarkt in Leiden. Ze eten die dagen niets en maken radio en TV met één doel: Zoveel mogelijk aandacht vragen en geld inzamelen moeders die vechten tegen de gevolgen van oorlog en conflict. Een stille ramp die wereldwijd ruim 10 miljoen moeders treft.

Help een moeder, red een gezin

3FM Serious Request vraagt dit jaar aandacht voor moeders die vechten tegen de gevolgen van oorlog en conflicten. De nood van deze moeders is onzichtbaar te midden van geweld en conflicten. Deze vrouwen functioneren op de achtergrond, moeten vaak vluchten en strijden voor de veiligheid, inkomen, zorg, opvoeding en gezondheid van het gezin. Tijdens conflicten zijn moeders de stille kracht van een gezin. Wanneer haar iets overkomt, dan raakt het hele gezin ontwricht. Help een moeder, red een gezin! Het Rode Kruis helpt deze moeders met onderdak, water, voedsel en medische hulp. Maar ook met het terugvinden van familie en het verdienen van een eigen inkomen.

This one’s for Mama!

Ster advertentie
Ster advertentie