3FM Serious Request

Wereldrecordpoging voetballen door CVV Achilles

  1. Nieuwschevron right
  2. Wereldrecordpoging voetballen door CVV Achilles

In Enschede proberen voetballers van Achilles het wereldrecord voetballen te verbeteren: een wedstrijd van 72 uur.

Voetbalclub Achilles uit Enschede voert actie voor 3FM Serious Request. Inzet: het wereldrecord voetbal verbreken door een wedstrijd van maar liefst 72 uur te spelen. En daarmee zoveel mogelijk geld inzamelen. Team Achilles speelt tegen Team Enschede.

Update: tussenstand 599 - 664 en record in zicht

Op de site van Achilles staat te lezen: "De spelers hebben de rustpauze bereikt! Ze hebben gedoucht en hebben nu tot half 6 de tijd om te slapen. Daarna gaat de wedstrijd weer verder bij een tussenstand van 599 – 664 voor Team Enschede."

Aftrap Team Enschede - Team Achilles op 24 oktober

De recordpoging is op 24 oktober om 20:12 uur begonnen. Op dat tijdstip startte de recordpoging langste voetbalwedstrijd ooit. Team CVV Achilles en Team Enschede nemen het 72 uur lang tegen elkaar op en proberen daarmee het record van 68 uur te verbreken.

Media-aandacht voor voetbalclub Achilles

Op 3FM waren de voetballers al even te horen toen Giel ze belde. De spelers van VV Achilles proberen het wereldrecord voetbal te verbreken: een wedstrijd van 72 uur.

>> Steun de actie
>> Lees meer op de site van Achilles

CVV Achilles Komt In Actie!

Bekijk hier de beelden van alle afgematte, maar super enthousiaste, spelers van de recordwedstrijd! Bedankt mannen en vrouwen voor de (NA UPDATE 21-12-2012) 13.000 euro die jullie opgehaald hebben voor 3FM Serious Request 2012.

Ster advertentie
Ster advertentie