3FM Serious Request

Kabouter Wesley 'haat' Serious Request

  1. Nieuwschevron right
  2. Kabouter Wesley 'haat' Serious Request
Dat Kabouter Wesley onder al zijn gevloek en getier eigenlijk een softy is met een goed hart hadden jullie wellicht niet verwacht. Met deze animatie toont hij aan, wel over deze capaciteiten te beschikken. Of toch niet?

Kabouter Wesley

Ontsproten uit het creatieve meesterbrein van onze zuiderburen, verovert Kabouter Wesley met rasse schreden de harten van de bewoners van de Lage Landen.

GODMILJAAR, wat hebben wij alles op alles gezet om deze beroeps-chagrijn als slaapgast in het Glazen Huis te verwelkomen. Meneer had het echter veel te druk met nazibloemen, het haten van ogenschijnlijk nutteloze zaken en een drukbezochte handtekeningensessie in winkelcentrum Dendermonde.

Recalcitrante puntmuts

Niet getreurd. Speciaal voor 3FM Serious Request wist deze recalcitrante puntmuts nog wel wat tijd in zijn agenda vrij te maken om ons een hart onder de riem te steken en de ster uit te hangen in dit hilarische filmpje.Internationale Spots

Ook de andere landen die zich dit jaar met een Glazen Huis inzetten tegen malaria hebben filmpjes gemaakt om de actie extra kracht bij te zetten.

Nieuwsgierig?

Check hun creaties hierrrrrrr.

Ster advertentie
Ster advertentie