3FM Serious Request

Kerstkaartcoen ook last van de sneeuw

  1. Nieuwschevron right
  2. Kerstkaartcoen ook last van de sneeuw
Ook Coen heeft last van het weer. Hij wilde de kerstkaart binnen Groningen op de bus doen, maar het plan is radicaal omgegooid.
Er heerst een soort saamhorigeheidsgevoel met dit weer. Want bijna niemand kan nog een kant op. We zitten MET Z'N ALLEN vast. Ook Coen Swijnenberg moet zijn plannetje voor de levende kerstkaart van vandaag omgooien.

Niet naar Groningen

Het vervoer binnen Nederland ligt plat. Coen wilde de kaart versturen binnen Groningen, maar op weg naar het hoge noorden werd duidelijk dat de weg naar Groningen nauwelijks begaanbaar is. Daarom zoekt de levende kerstkaart het iets dichter bij huis.


Ranking The Stars

Ter hoogte van Almere stapten Coen en de cameraman op de rem en draaiden het stuur om. 'Change of plans, we gaan langs bij Paul de Leeuw.' Paul was namelijk bezig met de opnamen van Ranking The Stars en Coen dacht dat de BN'ers best wat kerstkaarten op de bus doen. Hij verkocht bergen kerstzegels!

>> Koop zelf de decemberzegels van Serious Request

Stars steunen Serious RequestHet was volle bak in backstage bij Ranking The Stars. Volle bak met BN'ers om precies te zijn! Thomas Berge deed een flinke duit van 1000 euro in het potje en Tijl Beckand volgde braaf met hetzelfde bedrag. KA-CHING! Annemieke herinnerde Coen aan de reden waarom hij er was: om verstuurd te worden! Thomas deed Coen op de bus naar zijn best buddie Marijke Helwegen.Ster advertentie
Ster advertentie