3FM Serious Request

Met Jörgen Raymann naar Suriname? Bieden maar!

  1. Nieuwschevron right
  2. Met Jörgen Raymann naar Suriname? Bieden maar!

Na Krystl de eerste nacht klopte Jörgen Raymann aan om een nachtje te blijven slapen. Hij kwam niet met lege handen en had een heel gaaf item voor de veiling bij zich.

Het was lang de vraag hoeveel bedden er nodig waren voor de tweede nacht. Komt Jörgen Raymann alleen of neemt hij ook Tante Es mee? Hij stond in ieder geval alleen op de stoep maar wellicht volgt Tante Es later nog.

Ga met Jörgen naar Suriname

Jörgen had een heel gaaf item bij zich voor de veiling. Je kan met hem op pad naar Suriname. Een betere reisleider dan de in Suriname geboren Jörgen Raymann is er waarschijnlijk niet te vinden. Hij laat het land zien, de mooiste plekken, geuren en smaken beleven. Wil jij met Jörgen op pad naar en door Suriname, trek dan je knip en bied op de veiling!

>> Bieden doe je op de veiling

Nachtje doorhalen

De komst van Jörgen Raymann is goed nieuws voor Coen en Timur. Zij nemen presentatie tijdens de nacht voor hun rekening en kunnen van wat steun gebruiken. Vooral voor Coen die de graveyardshift van 2.00 tot 6.00 voor de boeg heeft.

Wie nog meer dan?

Ook na Jörgen Raymann gaat morgen als het goed is de deurbel en staat er weer een verse slaapgast op de stoep. Wil je weten wie allemaal hun mooiste pyjama aan het zoeken zijn kijk dan in het overzicht van de slaapgasten.

>> Meer over de slaapgasten

Ster advertentie
Ster advertentie