3FM Serious Request

Natasja danst en doet jouw klusjes in ruil voor een donatie

  1. Nieuwschevron right
  2. Natasja danst en doet jouw klusjes in ruil voor een donatie

Auto's wassen, de hond uitlaten, de afwas doen of gewoon dansen: Natasja komt in actie voor 3FM Serious Request: The Lifeline!

Natasja komt naar je toe

Met haar auto rijdt Natasja het hele land door op zoek naar klusjes. De ramen lappen, de stoep vegen, een boodschap doen: noem maar op.

Aanstaande donderdag heeft ze de hele dag vrij genomen om jouw klusjes te doen. Bied jouw klusje voor donderdag aan via deze pagina en Natasja neemt contact met je op.

en Dans mee

Niet alleen stapt Natasja in de auto om jouw klusjes te doen, ze is ook samen met Utrecht District een actie gestart om zoveel mogelijk mensen te laten dansen. Dus dans en doneer!

Beiden acties kun je steunen door via deze pagina te doneren.

KOM OOK IN ACTIE

Ook jij kunt nog steeds je steentje bijdragen. Kom in actie en help de helpers - iedere euro is welkom!

3FM SERIOUS REQUEST: THE LIFELINE

Met 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 komt 3FM dit jaar in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat. Hier vind je meer over het doel van dit jaar. In de week voor kerst (van 18 t/m 24 december) gaan drie dj-teams in lockdown vanaf Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie om geld in te zamelen voor het Rode Kruis.

Hoe jij kan helpen? Doneer, kom in actie of loop mee vanuit huis met The Lifeline en laat je sponsoren. Je kan natuurlijk een plaat aanvragen in ruil voor een donatie.

DONEER NU KOM IN ACTIELOOP MEE!

Ster advertentie
Ster advertentie