3FM Serious Request

Audio highlights donderdag

  1. Nieuwschevron right
  2. Audio highlights donderdag
Speelman & Speelman, een kale Waylon en de allerzoetste 'Begin De Dag Met Een Dansje' ever! Luister ALLE highlights van donderdag 24 december.
Waylons haar gaat eraf
Hij voelde zich 'kut', zat trillend in zijn stoel en de tranen stonden bij Waylon in zijn ogen toen de tondeuse over zijn hoofd gleed. Hij is misschien letterlijk zijn wilde haren kwijt, maar zijn streken verleert hij niet.

Wat Een Weekie in het Glazen Huis
Speelman & Speelman waren op bezoek voor een speciale 'Wat Een Weekie', Glazen Huis-edition!

Begin de dag met een dansje
De kinderen uit Groningen blijken de aller-, allerzoetste van Nederland. Ze kunnen niet alleen playbacken, maar ook zingen als de beste.

Meiden zingen Michael Jackson-medley
Harmina, Kristel en Hedwig haalde dik 625 euro op met hun Kerstconcert en dat ging door de brievenbus. Gerard was gecharmeerd van de dames en ze mochten een stukje uit het concert overdoen bij de microfoon.

DI-RECT in het Glazen Huis
Een beetje ouwehoeren over de nieuwe plaat, wat spulletjes aanbieden voor de veiling en een enorme bak gezelligheid. Dat kwam allemaal mee met DI-RECT het Glazen Huis in.

Coca Cola Surprise Truck levert 160 000 euro op!
Michiel Veenstra kwam met de Kerstman onthullen wat de Surpristruck in een week heeft opgebracht. Dit jaar is het een recordbedrag! 160 000 euro!

TNT haalt topbedrag binnen!
Coen kwam met de belangrijke mensen binnen TNT binnen in het Glazen Huis om te vertellen wat het allemaal heeft opgeleverd, die levende kerstkaart en de kerstzegels. Trots als pauwen overhandigden ze een cheque van 125.000 euro op!

Rigby in het Glazen Huis
Christon kwam met de andere boys van Rigby langs in het Glazen Huis. Hij vertelde het verhaal achter 'One Song' en speelde een speciale, akoestische versie van het nummer.

Nieuwslezen voor Serious Request
Margina betaalde en haar collega's lapten vrolijk met haar mee en uiteindelijk was ze met 960 euro de hoogste bieder. De NOS was ook de beroerdste niet en gooide daar nog eens 3033 euro bovenop. Alles voor Serious Request!

Ryan Shaw belt met de DJ's
Zelfs onze DJ's zijn weleens starstruck, zeker als hun favoriete artiest van het moment plotseling aan de telefoon hangt. 'It get's better and better and better!'

Maikel, bedankt!
Hij werd 'de vader' tijdens Serious Request genoemd, de regelneef, de steun en toeverlaat, de rots in de branding... Een held pur sang. Genoeg veren in konten, maar bedankt Maikel!

Ster advertentie
Ster advertentie