3FM Serious Request

Reserveer een tafel in het Glazen Restaurant

  1. Nieuwschevron right
  2. Reserveer een tafel in het Glazen Restaurant

Ekdoms Eetcafé is compleet uitverkocht, maar je kunt wel nog een tafel reserveren in het Glazen Restaurant in Leeuwarden.

Couverts en Mise en Place presenteren de tweede editie van het Glazen Restaurant van Nederland. Van 17 tot en met 23 december opent het Glazen Restaurant haar deuren op de Lange Pijp in de Friese hoofdstad Leeuwarden. De opbrengst gaat volledig naar 3FM Serious Request.

Reserveer een tafel in het Glazen Restaurant

Het Glazen Restaurant voor 3FM Serious Request

In het Glazen Restaurant zullen veertien verschillende chefs van Friese toprestaurants een week lang koken voor het goede doel. Er is elke dag een lunch en diner op culinair niveau voor 50 tot 70 personen. Iedereen kan aanschuiven en genieten van culinaire hoogstandjes en echte Friese gastvrijheid.

Het Glazen Restaurant vond in 2012 plaats in Enschede en haalde toen €71.000,- op.

Reserveer in het Glazen Restaurant

Jong en oud, Fries of Limburger, iedereen kan een tafel reserveren. Daarnaast worden er voor bedrijven verschillende mogelijkheden geboden om volledige tafels of zelfs complete middagen/avonden te reserveren voor zichzelf, of hun relaties.

Zo is er een 'Chef's table' (een uniek etentje in de keuken!), en een 'VIP Table' (schuif aan bij een BN’er!). Ook worden er veilingen georganiseerd om nog meer geld voor 3FM Serious Request binnen te halen.

Eten met BN'ers in het Glazen Restaurant

Eten met Frits Wester, Sofie van den Enk, Susan Visser (Anouk uit Gooische vrouwen), Joop Braakhekke, Iris Kroes (winnares TVOH) of Robert van Beckhoven (Heel Holland Bakt) doe je in het Glazen Restaurant.

>> Bied op een VIP diner met Joop Braakhekke
>> Bied op een VIP lunch met Susan Visser en Sofie van den Enk (WIDM)
>> Bied op een VIP diner met Frits Wester
>> Bied op een VIP diner met Harm Edens
>> Bied op een VIP diner met Robert van Beckhoven

Ster advertentie
Ster advertentie