3FM Serious Request

Frans Feestje haalt €1000,- op voor 3FM Serious Request

  1. Nieuwschevron right
  2. Frans Feestje haalt €1000,- op voor 3FM Serious Request

Na de succesvolle popquiz van Dennis Weening, de 24-uurs dj-marathon van Julian Jordan, het bloemen stylen met Anna Nooshin, de schietschijf van Sherida Spitse was het gisteravond aan Frans Duijts om in actie te komen voor 3FM Serious Request.

Frans Feestje

Op zondag 26 november organiseerde hij in Café De Nieuwe Dikke Dries in Utrecht 'Frans Feestje': een Hollandse avond voor 3FM Serious Request. 3FM-dj Frank, die normaal gesproken tijdens deze uren zijn show 'Franks Feestje' maakt, zond die avond uit vanaf deze feestlocatie.

Frans kwam niet alleen: hij nam ook John de Bever, John West, Vinzzent en Wesly Bronkhorst mee. Er werd gezongen en gesprongen. Er werden foto's en delftsblauwe tegeltjes verkocht voor het goede doel en er werd zelfs €260,- neergelegd voor een duet tussen Frans en onze eigen 3FM-dj Rob. Wát een avond!

Opbrengst

Aan het eind van de avond werden alle donaties bij elkaar gelegd en kwam daar een bedrag van €786,65. Een bedrag dat Frans maar al te graag naar boven wilde afronden. Hierdoor werd de uiteindelijke opbrengst maar liefst €1000,- voor 3FM Serious Request.

3FM Serious Request 2017

In de week voor Kerstmis halen we samen met heel Nederland geld op om ouders en kinderen te herenigen. Wil je ook in actie komen? Je kunt je eigen actie opstarten via de site. Je kunt de actie van Frans trouwens nog steeds steunen via zijn actiepagina.

Ster advertentie
Ster advertentie