3FM Serious Request

Scholen: win de Kom Zelf In Actie Dag!

  1. Nieuwschevron right
  2. Scholen: win de Kom Zelf In Actie Dag!
Kom met jouw klas of school in actie! En wie weet mag jij met jouw klas een cheque aanbieden in het Glazen Huis in Eindhoven...>> Direct naar de Kom Zelf In Actie-site

LET OP:
heb je al geld ingezameld? Doneer vóór 17 december je bedrag:
a. Ga naar je eigen actie op de Kom Zelf In Actie-site
b. Maak je bedrag over op je eigen actie
c. Het bedrag wordt zichtbaar bij je eigen actie en ook in dit
overzicht

Kom zelf in actie voor 3FM Serious Request

Met jouw klas of met de hele school kan jij helpen om van 3FM Serious Request een succes te maken. Door bijvoorbeeld zelf een inzameling te starten. En als jullie daar een heel goed idee voor hebben, dan komt een 3FM DJ misschien op 14 december bij jullie langs op school. Dan is het namelijk Kom-Zelf-In-Actie dag voor de 3 DJ’s die in december het Glazen Huis ingaan. En wie weet win je de hoofdprijs...

De hoofdprijs: op TV in het Glazen Huis...

De school of klas die het meeste geld ophaalt voor 3FM Serious Request mag zelf de cheque komen aanbieden in het Glazen Huis. Je mag een afvaardiging van maximaal 25 leerlingen meenemen naar Eindhoven. Je krijgt met die groep een exclusieve backstage rondleiding bij het Glazen Huis en je mag dus zelf de cheque aan de dj’s aanbieden. Niet zomaar bij de brievenbus, maar in het Glazen Huis zelf! Daarmee laat je als school zien hoe betrokken je bent.

Kom Zelf In Actie Dag op 14 december

De DJ´s zullen het hele land doorgaan om de verschillende acties op scholen te ondersteunen. Wil je dat één van de 3FM dj’s ook werkelijk meehelpt met de actie op jouw school en op radio verslag doet van jullie initiatief, bedenk een succesvolle, originele inzamelingsactie en organiseer deze dan op 14 december.

Wat moet je doen?

1. Ga naar de Kom Zelf In Actie-site
2. Meld je actie aan. Selecteer in het keuzemenu Ik ben van een... school
3. Maak een 'mobile', hang deze op in school, maar een foto of filmpje en plaats deze later bij je aanmelding
4. Verwerk in je mobiel het logo 'Ik Steun 3FM Serious Request': die kun je hier downloaden: www.3fm.nl/logoseriousrequest

Wat is een mobile en hoe maak je die?

De mobile - dat is zo'n ding dat je vaak op kinderkamers tegenkomt, bijvoorbeeld boven de wieg of aan het plafond - is het symbool dat 3FM dit jaar gebruikt voor Serious Request. Hiermee laten we zien hoe belangrijk het is om kinderen die slachtoffer zijn (van ouders met) HIV/Aids een toekomst te geven. Maak die mobile heel groot, origineel, verrassend, spannend en hang ‘m op in de school, zichtbaar voor zoveel mogelijk mensen.

Eigenwijzer van SchoolTV SchoolTV heeft een heel lespakket gemaakt over 3FM Serious Request 2010 en het doel. Op de site vind je veel informatie over Hiv en Aids; over hoe je een mobile maakt een een handige quiz met Serious Request weetjes! Best lastig nog!

>> Geïnteresseerd? Ga naar www.eigenwijzer.nl/seriousrequest
>> Docent en geïnteresseerd in het lespakket? Ga naar www.schooltv.nl/seriousrequest_docent

Upload de mobile ook in je actieformulier

Maak er een foto of filmpje van en voeg die later die mee met je aanmelding. Voor 3FM is dat een teken dat je de actie steunt en dat je graag op 14 december een 3FM dj op bezoek krijgt.Aan de slag! Kom zelf in actie!
Ga naar de Kom Zelf In Actie-site


Ster advertentie
Ster advertentie