3FM Serious Request

De eerste vruchtencocktail van de week!

  1. Nieuwschevron right
  2. De eerste vruchtencocktail van de week!

Er mag niet gegeten worden in het Glazen Huis, maar de DJ's krijgen wel elke dag drie vruchtenshakes om de dag door te komen!

Gerard, Coen en Timur zijn nog maar een paar uurtjes opgesloten in het Glazen Huis, maar ze krijgen voor het slapen gaan wel nog even een cocktail. Vorig jaar waren de vruchtenshakes niet te pruimen, maar vandaag begint het goed. De Fresh Cocktail bevat geen gekke ingrediënten en is dus ook nog goed binnen te houden!

Het recept

Mocht je zelf ook wel zo'n cocktailtje in elkaar willen flansen dan kan dat! Voor een cocktail van 0,33 cl heb je de volgende ingrediënten nodig:

100 gram Mango
100 gram Aardbeien
10 gram Munt
100 cl Sinaasappelsap

Nadat je alles in de blender hebt gegooid kun je smikkelen en smullen van de eerste 3FM Serious Request cocktail! Omdat we deze week natuurlijk overal munt uit willen slaan zit dat ook mooi in de cocktail verwerkt. Maar je kan natuurlijk ook de hele week echte munten doneren.

>> Doneren maar!

Gezonde mix

De DJ's worden verwend met deze eerste cocktail, want alle ingrediënten bevatten alleen maar goede eigenschappen! De aardbei staat in de top 3 van meest gezonde fruitsoorten. Sinaasappel is goed tegen angsten en depressies en dat kunnen de mannen misschien wel gebruiken mochten ze last van claustrofobie krijgen in het huis. Daarnaast staat munt als symbool voor gastvrijheid en ook dat is misschien wel fijn voor Krystl, want zij is de eerste slaapgast van deze week!

>> Alle sappen op een rijtje

Ster advertentie
Ster advertentie