3FM Serious Request

Wat gebeurde er vrijdag op het Wilhelminaplein?

  1. Nieuwschevron right
  2. Wat gebeurde er vrijdag op het Wilhelminaplein?

Domien en Sander nemen een kijkje op het plein om te kijken waar dat geld vandaan komt. Check álle interviewtjes van vrijdag 20 december hier.

Op het Wilhelminaplein is het elke dag een drukte van jewelste. Domien en Sander nemen elke dag een kijkje op het plein waar het Glazen Huis een weekje geparkeerd staat om te praten met mensen die cheques komen overhandigen.

De politie fietst wattages bij elkaar

Aan de rand van het plein staat nog een klein glazen huisje, waar brigades van de politie dag en nacht aan het fietsen zijn. Niet alleen houden ze zichzelf zo fit, ze fietsen ook nog eens een berg centen bij elkaar. En wordt er daar nou een agente geflitst?

Domien staat tussen de kinderen

Jong en oud zet zich in voor 3FM Serious Request. Domien stond vrijdag 20 december tussen een heel grote groep kinderen. Er komen namelijk elke dag scholen naar het plein om hun donatie te overhandigen.

Sander krijgt juridisch advies

Sander ging op bezoek bij een advocatenkantoor bij het Wilhelminaplein. Zij geven de hele week voor 1,- euro per minuut juridisch advies en de opbrengst gaat naar 3FM Serious Request.

Sander polst de acties en opbrengsten

Later op de dag probeerde Sander de verschillende acties van de mensen op het plein in kaart te brengen. Wat dacht je van de Afsluitdijk over skeeleren, 24 uur aan een stuk door sporten en een Drijvend Huis in plaats van een Glazen Huis? Check het filmpje!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

>> Check Domien en Sanders bijdrages van de andere dagen

Kom In Actie voor 3FM Serious Request

Wil jij ook nog in actie komen voor 3FM Serious Request?
>> Kom In Actie!

Ster advertentie
Ster advertentie