3FM Serious Request

Pleeboys Barend en Wijnand op z'n Frans in Etten-Leur en in de cel in Deventer

  1. Nieuwschevron right
  2. Pleeboys Barend en Wijnand op z'n Frans in Etten-Leur en in de cel in Deventer

Maandag blijkt een uitstekende toilet-inspectiedag. Ook in Etten-Leur wordt met een WC-bezoek flink wat geld ingezameld voor 3FM Serious Request.

Een vegetarisch restaurant in de geboorteplaats van Frans Duits. Waar ze ook nog eens je maaltijd in meditterane sferen opdienen? Veel exotischer kan het toch niet worden voor de porceleinplayers Barend en Wijnand!

Instortbak

De toren van Pisa of een Griekse tempel opeten? Dat kan allemaal bij il Meditteraneo in Etten-Leur. Maar mocht je het kleine kamertje willen opzoeken dan ben je hier toch wel echt aan een apart adres. Een heus Frans toilet lacht je gapend toe, flashbacks naar die vakantie op de camping in de Ardeche krijg je er gratis bij.

Wijnand lijkt in zijn enthousiasme de authentieke stortbak om zeep te hebben geholpen, maar dat mag de pleepret niet drukken. Ook in Etten-Leur laten ze de pleeboys een poepie ruiken

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Cellenblok in Deventer

Wijnand staat met hartkloppingen van 180 in een cellengang van de politie in Deventer. In elke cel staat naast het potje een schoteltje waarop ze geld verzamelen. Wijnand gaat met politieman Jan langs een van de cellen en kloppen aan bij Berend, die vastzit wegens mishandeling.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

>> Meer pleevonturen van Barend en Wijnand vind je hier
>> Zelf meeschotelen met je plee? Dat kan WCeker!

Ster advertentie
Ster advertentie