3FM Serious Request

Wat wordt het anthem van 2009?

  1. Nieuwschevron right
  2. Wat wordt het anthem van 2009?
De meningen zijn nog verdeeld als het om het anthem van Serious Request 2009 gaat. Maak van jouw favoriete plaat het anthem.
Dagelijks vindt er een aardverschuiving in de toplijst van de meest aangevraagde nummers van Serious Request 2009 plaats. Het is ook nog steeds helemáál niet duidelijk wat het anthem van 2009 wordt. Iedereen vindt wat anders, maar wat vind jij? Laat je horen!

Jouw plaat als anthem?

Word jij ook helemaal wild van 'Just Breathe' van Pearl Jam of wil jij dat het speciale kerstnummer voor Serious Request van VanVelzen en Miss Montreal als officieel anthem van 2009 wordt uitgeroepen? Doe wat met je mening en steun Serious Request, vraag die plaat aan!

>> Vraag direct een plaat aan!

Of die van de DJ's?

De DJ's staan elke keer te popelen om Ryan Shaws 'It Gets Better' in te starten. Als het aan de jocks ligt lijkt dat het anthem van 2009. Mee eens?

Of die op internet gonst?

Op het internet gonst de vraag of Gerard alsjeblieft nog een keer 'Living Doll' van Cliff Richard en The Young Ones wil doen. De aanvraagjes stromen binnen. Wil je dit ook?

Vraag je plaat aan!

Doe dus wat met die mening en maak van jouw favoriete plaat het anthem van 2009. We kunnen het niet vaak genoeg zeggen. Aanvragen die hap!

>> Aanvragen


Ster advertentie
Ster advertentie