Sapje #1: Let's Get It Started
- Nieuws
- Sapje #1: Let's Get It Started
Het feest kan beginnen! Giel, Coen en Paul werden woensdagavond opgesloten in het Glazen Huis en het eerste sapje stond een paar uur later al voor hen klaar.

De DJ's in het Glazen Huis eten een hele week geen vast voedsel, maar ze moeten toch iets binnenkrijgen. Daarom krijgen de mannen elke dag een paar sapjes. Smerige sapjes. Dat ze lekker zijn is namelijk totaal geen vereiste, zo lang ze maar voedzaam zijn.
De mannen hadden nog maar net hun laatste avondmaal achter de kiezen, maar het eerste sapje stond al klaar. De DJ's waren daarom niet meteen dolenthousiast, maar desalniettemin moesten ze zich wagen aan het eerste sapje.
Sap #1
Het eerste sapje heeft als hoofdingrediënt een ronde, gladde biet met een licht oranje uitwendige kleur en een aantrekkelijke gele inwendige kleur. Spetterend hè! Past mooi bij het goede doel van dit jaar. De rode kloppende harten van de DJ's zullen er energiek van gaan kloppen.
Recept: Let's Get It Started
1⁄2 gele biet
1⁄4 venkel
1⁄4 limoen
1⁄2 cm verse gember
1⁄4 banaan
Aanlengen met wortelsap
Bereidingswijze: Biet, venkel, gember door de sapcentrifuge. Sap samen met de banaan door de blender. Aanlengen met wortelsap en uitgeknepen limoen. En smullen maar!