3FM Serious Request

Claude zet Grote Markt Nijmegen in vuur en vlam!

foto: Jessie Kamp
  1. Nieuwschevron right
  2. Claude zet Grote Markt Nijmegen in vuur en vlam!

3FM-Talent Claude deed de temperatuur in Nijmegen een paar graadjes stijgen. Hij bracht een aanstekelijk dansbare live-versie van Layla en 'Ladada (Mon Dernier Mot)' waar hij dit jaar nog een 3FM Megahit mee scoorde.

Volle markt zingt mee

2023 is een droomjaar voor Claude! Hij werd 3FM Talent, stond als jongste persoon ooit wekenlang op nummer 1 in de Top 40, scoorde een 3FM Megahit en werkte samen met Suzan en Freek. Z'n show bij 3FM Serious Request is dan de perfecte afsluiter van het jaar. Het plein was helemaal vol, ondanks het slechte weer. Duizenden mensen dansten onder hun parapluutjes de regen weg. "Ik kreeg veel warmte van het publiek.", vertelt Claude bij Sophie.

Bied mee op een meet and greet met Claude

Kon je er niet bij zijn in Nijmegen of krijg je maar niet genoeg van Claude? Misschien staat ie binnenkort wel heel dicht bij jou. Want je kan bieden op een meet and greet van Claude. Doe een bod op 3fm.nl/veiling en misschien wordt je wel besties met Claude. En je bent ook nog eens special guest bij een soundcheck en show van Claude.

Over 3FM Serious Request 2023

3FM Serious Request komt dit jaar in actie voor Stichting ALS Nederland. Van 17 t/m 24 december zamelen 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman geld in vanuit het Glazen Huis op de Grote Markt in Nijmegen. Dit door 24 uur per dag live radio te maken.

Tijdens het Glazen Huis treden er meer dan dertig artiesten op, die je gratis kunt checken. Zoals Tom Odell, S10, Chef'Special, Kraantje Pappie, De Staat en Only The Poets. Bekijk het programma hier.

Wil jij ook helpen? Dat kan via onderstaande knoppen!

Doneer Kom In Actie Vraag Je Plaat Aan Webshop Veiling

Ster advertentie
Ster advertentie