3FM Serious Request

Langskomen bij The Lifeline? Dit moet je weten!

  1. Nieuwschevron right
  2. Langskomen bij The Lifeline? Dit moet je weten!

Dit jaar lopen de 3 dj-teams tijdens 3FM Serious Request: The Lifeline een route van bijna 500 kilometer, van Goes naar Groningen. Da's een unieke tocht waar jij misschien ook wel iets van wilt meemaken. Hieronder vind je hoe dat kan!

Route

Daarbij doen ze 120 verschillende dorpen en steden aan. Welke plaatsen dat precies zijn, vind je hier. Ook kun je hier de exacte route per straat zien, als je benieuwd bent of ze langs je huis wandelen!

Daarnaast kun je je via 3FM.nl/loopmee nog steeds aanmelden om zelf een etappe mee te lopen. Er zijn nog een aantal plekken beschikbaar, maar wacht niet te lang! Een flink aantal etappes zit al vol.

Chequepoints

Loop je zelf niet mee, maar wil je toch de dj's aanmoedigen of iets van The Lifeline ervaren? Kom dan naar een Chequepoint! Een Chequepoint is de locatie waarop twee loopteams elkaar afwisselen, en waar andere 3FM-dj's aanwezig zijn om er een feestje van te maken: Rob, Vera, Olivier en Sophie. Je kunt er cheques inleveren (en daar een gifje van laten maken), plaatjes aanvragen, merchandise kopen, 's nachts meedoen aan een silent disco en 's ochtends mee-eten met het dorpsontbijt! Een lijst van alle Chequepoints vind je hier.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kick-off en eindshow

Daarnaast starten we woensdag 18 december in Goes met de Kick-Off: een twee uur durend programma waarin Racoon, Bear's Den en The Overslept optreden! Bij zijn? Hier vind je alle info.

Aan het eind van de week komen de Lifeline-teams aan in Groningen, waar in de Eindshow het opgehaalde bedrag bekendgemaakt wordt. En daar is natuurlijk ook flink wat livemuziek te vinden: Roxeanne Hazes, Blanks, Snelle, Naaz en MEROL treden hier op! Wees welkom op kerstavond en kom 24 december naar de Ossenmarkt in Groningen.

WAT KUN JIJ DOEN?

Er zijn hiernaast nog heel veel manieren waarop je iets bij kunt dragen aan 3FM SR19: The Lifeline. Hier vind je ze op een rijtje!

1. Vraag een plaat aan
2. Doneer direct
3. Doneer aan een actie van iemand anders
4. Begin een eigen actie en haal donaties binnen
5. Bied op een veilingitem

Ster advertentie
Ster advertentie