3FM Serious Request

Niels Geusebroek wordt vader en speelde live in het Glazen Huis

  1. Nieuwschevron right
  2. Niels Geusebroek wordt vader en speelde live in het Glazen Huis

Met een fijn moppie muziek is het altijd lekker opstaan. Zondag 22 december 2013 kwam singer-songwriter Niels Geusebroek Leeuwarden en Giel wakker maken.

Geen wall of sound, elektrische gitaren of rockachtige drums. Niels Geusebroek zorgde voor een echte zondagochtend. Lekker langzaam wakker worden met mooie, ingetogen muziek.

'Take Your Time Girl'

Het afgelopen jaar scoorde Geusebroek twee enorme hits, namelijk 'Year Of Summer' en 'Take Your Time Girl'. Laatstgenoemde nummer componeerde hij op het ritme van de hartslag van de baby van de zwangere nieuwslezeres Hannelore Zwitserlood.

Niels wordt vader

Nieuws! Niels speelde gisteren in het Patronaat voor 3FM Serious Request en de hartslag die toen onder zijn 'Take Your Time Girl' te horen was, was die van zijn eigen baby! Ja, echt! Niels wordt vader!

Hoogste bieder kreeg eigen nummer

Niels veilde voor 3FM Serious Request een heel bijzonder 'item': de hoogste bieder kreeg een op maat gemaakte versie van 'Take Your Time Girl'. De zanger haalde er heel wat centjes mee op en speelde de semi-nieuwe track live in het Glazen Huis met de toekomstige ouders naast hem op de bank. Het was een emotioneel moment.

Kerstcover door Niels Geusebroek

Voordat de zanger het huis uit ging, liet hij Zaailand nog één keer smelten met zijn cover van 'Happy Christmas (War Is Over)'.

Niels Geusebroek - 'Kleine Man'

Niels Geusebroek - 'Happy Christmas (War Is Over)'

Steun 3FM Serious Request

Kon je niet genoeg van Niels krijgen? Vraag dan zijn plaatje aan bij de mannen in het Glazen Huis! Natuurlijk kun je ook doneren door een andere plaat aan te vragen, een actie op te starten of te bieden in de 3FM Serious Request veiling. Kortom, opties genoeg!

>> Vraag een plaat aan
>> Start een actie
>> Bied in de 3FM Serious Request veiling

>> Check welke artiesten nog meer bij Giel speelden

Ster advertentie
Ster advertentie