3FM Serious Request

De cheques stomen binnen!

  1. Nieuwschevron right
  2. De cheques stomen binnen!
Ook bedrijven dragen hun steentje bij aan Serious Request. Uitzendbureau Olympia staat bij de brievenbus met een enorme cheque!De twee lieftallige dames Monique en Margot zijn bij het Glazen Huis en komen de opbrengst van hun eigen actie doneren. De twee zijn de drijvende krachten achter de ‘We love to work for Serious Request touringcar’-actie. Margot en Monique zijn vestigingbazen in de buurt van Eindhoven en ze hebben zo'n goed jaar gehad dat ze iets terug wilden doen.

Kerstgedachte

De kerstpakketten zijn dit jaar achterwege gebleven. In plaats daarvan hebben ze dat geld in deze grote actie gestopt, waarmee ze met een enorme bus langs al hun klanten gaan en daar geld ophalen voor Serious Request.

Om het goede voorbeeld te geven, hebben ze zelf al 5000 euro ingelegd. Morgen touren ze nog in de buurt van Eindhoven, maar vandaag komen ze vast een grote cheque afleveren. Niet alleen de cheque is groot, ook het bedrag erop! Dat tikt lekker aan!

€ 50.000,-!!!


Een juichend publiek om hen heen wilde de dames graag op de schouders nemen, maar ze zijn nog niet klaar! Ze gaan nog door om nog meer geld op te halen. Chapeau dames!
Ster advertentie
Ster advertentie