3FM Serious Request

Jochem Myjer niet in actie voor 3FM Serious Request

  1. Nieuwschevron right
  2. Jochem Myjer niet in actie voor 3FM Serious Request

Cabaretier en Leidenaar Jochem Myjer is er trots op dat het Glazen Huis in zijn eigen stadje komt te staan. Maar hij kan niet zo in actie komen zoals hij wilde door zijn ziekte. Hij vertelt erover in een column.

Onwaarschijnlijk blij was ik vorig jaar december dat het gelukt was om Het Glazen Huis naar Leiden te halen in 2011. Het ging echt gebeuren: Het Glazen Huis in Leiden! Mijn stad, mijn trots. Met alle Leidenaren zouden we ons weken lang inzetten om geld bijeen te brengen voor het goede doel van 3FM - Serious Request.

Vorig jaar haalde Eindhoven een recordbedrag op van 7,1 miljoen. Dat kon Leiden ook, dat wist ik zeker. Als ambassadeur hoopte ik me volledig in te kunnen zetten om de week van Het Glazen huis in Leiden tot een immens succes te maken en dat recordbedrag op zijn minst te evenaren. Leiden zou iedereen verrassen! En ik zou daar als ambassadeur, samen met mijn goede vriend en collega-ambassadeur Armin, een flinke steen aan proberen bij te dragen.

Maar het liep anders….

Na een zware operatie afgelopen zomer aan mijn nek ben ik helaas nog steeds ‘uit de running’. Mijn voorstellingen zijn afgezegd. Die haal ik later uiteraard in en mijn fans hebben hopelijk even geduld.

Maar Het Glazen Huis in Leiden wordt niet afgezegd en later ingehaald. Dat komt hier (gelukkig!) gewoon in december te staan, of beter: te drijven. Maar waar ik anders zou rennen, springen, vliegen, roepen, …. om Leiden uit zijn dak te laten gaan en enthousiast te maken om in actie te komen voor Het Glazen Huis… kan ik nu niet veel meer dan deze blog vullen.

Gelukkig... Lees verder op de 'Leiden-site'

Jochem Myjer

Ster advertentie
Ster advertentie