3FM Serious Request

Meters voor mama's loopt lekker in Enschede!

  1. Nieuwschevron right
  2. Meters voor mama's loopt lekker in Enschede!

De langste estafette van de wereld (van Nederland in ieder geval), loopt erg lekker in stad nummer 4! Een update:

Het loopt storm met de inschrijvingen voor Meters voor mama's. En dat is maar goed ook, want elke gelopen meter telt mee!

Domien doet verslag van de dinsdag

Zwolle heeft dinsdag een fantastisch voorbeeld gegeven door 1.612.050 meter bij elkaar te hebben gelopen. Daarmee kan het schitterende bedrag van € 17.688 worden bijgeschreven op de rekening van het Rode Kruis.

Van Zwolle naar Enschede

Vanmorgen is het stokje aan Enschede over gedragen, die de zware taak had om dit gigantische bedrag te overtreffen. En daarin zijn de lopers vanmiddag al met vlag en wimpel geslaagd. Domien maakte bekend dat de tussenstand maar liefst 12.000 euro bedraagt. En de helden in Enschede zijn nog niet eens uitgelopen. Dat gaat erg lekker.

Aan het einde van de dag kun je je ledematen wat rust gunnen. Maar je kun dan ook lekker gaan genieten van Audiofeel en Chagall en met dat laatste sprankje energie toch nog een dansje wagen!

Meters voor mama's

Wil jij zelf ook graag meelopen om een flink bedrag voor moeders geraakt door oorlog en conflictsituaties op te halen, ga dan snel naar metersvoormamas.nl om je in te schrijven of meld je even bij de Meters voor mama's stand.

Mocht je nou gemist hebben wat Meters voor mama's inhoudt, klik dan snel op deze link.

Of download de App en blijf op de hoogte van de ins en outs van de estafette.

Ster advertentie
Ster advertentie