3FM Serious Request

Stageline is Demo van de zaterdag

  1. Nieuwschevron right
  2. Stageline is Demo van de zaterdag

Je kunt met je eigen bandje airplay scoren op 3FM door heel veel geld op te halen voor 3FM Serious Request. Stageline kleurt de zaterdag extra in met hun Demo van de dag

Wat is er mooier voor een band dan airplay op je favoriete radiozender krijgen? Wij kunnen het niet bedenken. Daarom bieden wij talentvol Nederland de kans om hun demo in te sturen. En met een beetje mazzel...

Stageline

...schop je het net zo ver als Stageline! Want zij zijn de Demo van de dag op zaterdag, met het nummer 'My Immortal'. Dit zeggen ze er zelf over:

My Immortal is één van de succesnummers waarbij we het publiek in vervoering weten te brengen. Onze zangeres Marcella speelt hierin een onuitwisbare rol. Zij stopt na 26 december bij Stageline, en door in Leeuwarden nog 1 keer met Stageline in de huidige vorm op te treden hebben we het publiek als één man achter de Serious Request actie gekregen.

My Immortal

Hoe 'My Immortal' klinkt kun je maar op 1 manier achter komen. Gewoon hier onder even klikken. Een kind doet de was.

Demo van de Dag

Zelf de Demo van de Dag worden kan dus gewoon. Doe je best en sleep zoveel mogelijk geld in voor het Rode Kruis. Hoe het allemaal werkt, hebben we keurig voor je op een rijtje gezet.

>> Check alles over Demo van de Dag en doe mee!

Ster advertentie
Ster advertentie