3FM Serious Request

Het decor van Top 2000 op de veiling!

  1. Nieuwschevron right
  2. Het decor van Top 2000 op de veiling!

Radio 2-DJ Wouter van der Goes schakelde in zijn uitzending met 3FM om een muzikaal veilingitem aan te bieden. Je kunt niet alleen een hapje en drankje komen doen in het Top 2000-café, na afloop mag je ook nog eens een deel van het decor mee naar huis nemen.

Vanuit het Glazen Huis in Haarlem werd er gebeld met Radio 2-DJ Wouter van der Goes in Hilversum. Hij prees de DJ's om hun uithoudingsvermogen en positiviteit. Hij en zijn collega's van Radio 2 wilden de actie dan ook niet zomaar aan zich voorbij laten gaan.

Je eigen tafel in het Top 2000-café

Op Eerste Kerstdag, een dag nadat Coen, Domien en Gerard het huis uit gaan, gaat de Top 2000 weer van start. Speciaal voor de veiling stelde Radio 2 een arrangement samen waarbij je een middag lang je eigen tafel krijgt in het Top 2000-café, inclusief hapjes en drankjes en een rondleiding backstage. Als klap op de vuurpijl mag je aan het einde van de avond je tafel en stoelen uit het café mee naar huis nemen.

Bied op het Top 2000-arrangement

Een Top 2000-plaat instarten

Je kunt niet alleen bieden op het decor van het Top 2000-café, als radioliefhebber krijg je nu ook de kans tijdens de Top 2000 een plaat in te starten. Het nummer 'It's Over' van Level 42 staat op plek 1333 en kan van jou zijn. Als jij wel eens een blik achter de schermen van de radio wil werpen en voor heel even een DJ wilt zijn, bied dan nu op dit veilingitem.

>> Klik hier als jij 'It's Over' van Level 42 wil instarten

Ster advertentie
Ster advertentie