3FM Serious Request

SERA bouwt feestje met Kris Kross Amsterdam op de derde avond van 3FM Serious Request

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. SERA bouwt feestje met Kris Kross Amsterdam op de derde avond van 3FM Serious Request

Met een stem die de harten raakt en muziek die de ziel beroert, zette SERA een onvergetelijke avond neer in het teken van liefdadigheid en muzikale magie op de derde avond van 3FM Serious Request.

SERA, aka Sera de Bruin, is een trouw gezicht bij 3FM Serious Request. Haar muziek, een mix van emotie en poëzie, emotioneert luisteraars. Met een stem die harten pakt, laat SERA zien dat muziek en passie samen gaan.

Ze speelde samen haar grote hit met Kris Kross Amsterdam. 'Stay (Never Leave) kreeg iedereen op de Grote Markt aan het dansen. Heel de markt barstte uit z'n voegen. Heel Nijmegen feestte mee.

Ze kwam gezellig langs in het Huis bij Sophie en vertelde over haar topjaar. Ze stond op Pinkpop en heeft een uitverkochte clubtour achter de rug. "Dit is mijn beste jaar ooit."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

En ook zij komt in actie voor Stichting ALS. Wil je SERA in het echt ontmoeten? Doe dan een bod op 3fm.nl/veiling en krijg een meet and greet met SERA herself na haar show in Paard in Den Haag.

Over 3FM Serious Request 2023

3FM Serious Request komt dit jaar in actie voor Stichting ALS Nederland. Van 17 t/m 24 december zamelen 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman geld in vanuit het Glazen Huis op de Grote Markt in Nijmegen. Dit door 24 uur per dag live radio te maken.

Tijdens het Glazen Huis treden er meer dan dertig artiesten op, die je gratis kunt checken. Zoals Tom Odell, S10, Chef'Special, Kraantje Pappie, De Staat en Only The Poets. Bekijk het programma hier.

Wil jij ook helpen? Dat kan via onderstaande knoppen!

Doneer Kom In Actie Vraag Je Plaat Aan Webshop Veiling

Ster advertentie
Ster advertentie