3FM Serious Request

Oh my god, it's Martin Solveig!

  1. Nieuwschevron right
  2. Oh my god, it's Martin Solveig!
'Hello? Who's this?' We hadden een beller en niet zomaar één! Martin Solveig hing ineens aan de telefoon, wat een verrassing voor de DJ's.Wat Ryan Shaw in 2009 deed, doet Martin Solveig nog een jaar later nog eens over. Elke keer als de mannen in het Huis er eventjes doorheen zaten, ging er één speciale plaat aan en meteen leefde de boel op. Hallo zeg! Wat een feest!

Martin Solveig aan de telefoon

Vrijdagavond zaten de DJ's zenuwachtig te popelen om naar buiten te gaan toen er ineens een mysterieuze opmerking vanuit het 18 Septemberplein kwam. Er was een beller en die moest nú opgenomen worden. Wie kan het zijn? 'Hello? Who's this? Hello? HELLO!' Wie het was? Potdomme Martin Solveig!

'Hello'

Al gauw hadden de mannen door dat ze de maker van het anthem van Serious Request 2010 aan de lijn hadden. Met een charmant Frans accentje vertelde hij dat hij heel blij was met de airplay, want zo staat hij voor het eerst buiten Frankrijk op nummer één. Natuurlijk werd direct daarna het nummer gedraaid en omdat dit een sing-a-long was blèrde en sprong iedereen mee. Súpermooi!

Voor de veiling

Martin vond het allemaal zo mooi dat hij ook iets doneerde aan de veiling. In eerste instantie wilde hij zijn favoriete trainingsbroek doneren, maar daar namen de 3FM-boys geen genoegen mee en sleepten er uiteindelijk een gesigneerde superdeluxe cd-speler uit.

>> Naar de veiling

Hello op één

Deze plaat is dus het anthem van Serious Request 2010. Strak op één, dat is duidelijk. Benieuwd naar hoe de rest van de lijst eruit ziet? Check de Top Serious Request!

>> Bekijk de hele Top Serious Request
Ster advertentie
Ster advertentie