3FM Serious Request

Kom zelf in actie dag!

  1. Nieuwschevron right
  2. Kom zelf in actie dag!
Coen, Gerard en Giel doen voor de Kom Zelf in Actie dag mee aan een recordpoging Hoofd, Schouder, Knie en Tenen. Kom ook in actie!Dit zou wel eens de moeilijkste opdracht kunnen zijn voor de drie DJ's. 6 Dagen lang niet eten en non- stop radio maken valt in het niets bij de gezamenlijke actie voor de DJ's van de Kom Zelf in Actie Dag. Op deze dag sporen de drie DJ's iedereen aan om zelf in actie te komen voor Serious Request om op deze manier zoveel mogelijk geld op te halen voor de slachtoffers van aids: de kinderen.

>> Kom zelf in actie

Recordpoging Hoofd, Schouder, Knie en Tenen!

Op het Roland Holst college in Hilversum doen de DJ's mee met de recordpoging: Hoofd, Schouder, Knie en Tenen. Het oude wereldrecord staat op ruim 1200 mensen die tegelijkertijd het technische dansje Hoofd Schouder Knie en Teen doen. Op het Roland Holst College zitten ruim 1400 leerlingen! De bookmakers geven de poging een goede kans.

Alle kinderen op deze school worden gesponsord door hun ouders, familie en kennissen. De opbrengst gaat naar Serious Request!

Coen, Giel en Gerard in actie

Vervolgens scheiden de wegen van Coen, Gerard en Giel. Zij gaan andere acties in het land ondersteunen. Zo gaat Giel abseilen vanaf de Grote Kerk in Geldrop.
>> Lees meer

Meedoen met de recordpoging!

Je kunt zelf meedoen met Hoofd, Schouder, Knie en Tenen. Zorg dat je om 09.30 uur op het Roland Holst College bent:
Jonkerweg 31 te Hilversum.

Kom jij ook in actie?

Maar je kunt ook op een andere manier in actie komen voor Serious Request
>> Doe dat hier

Oefen wel even voor de recordpoging, want zo simpel is het niet!Ster advertentie
Ster advertentie