3FM Serious Request

Op de foto met NUHR en Bertje Vis voor SR

  1. Nieuwschevron right
  2. Op de foto met NUHR en Bertje Vis voor SR
De mannen van Niet Uit Het Raam (NUHR) staan met Bert Visscher in de Groningse schouwburg en dragen ook hun steentje bij.
Met een supergrote, gigantische, enorme, hoge, indrukwekkende olifant kwamen de guys van Niet Uit Het Raam (maar we mogen NUHR zeggen) samen met hun huidige theatermaat Bert Visscher naar de de Grote Markt en hadden nog een mooi bedragje en een verrassing op zak ook.

Donatie

Het werd een volle dolle boel. Iedereen van de huidige voorstelling van NUHR was eventjes in het Huis. Helemaal niet erg, want het was gezellig en de mannen brachten zo'n 1700 euro mee dat ze gecollecteerd hadden voor Serious Request.


Foto-moment

De heren doen er nog een schepje bovenop en staan zaterdagmiddag met de olifant op de Grote Markt. Voor een bijdrage aan SR mag je met ze op de foto. Kom langs, laat je vereeuwigen en zoals Viggo zo mooi zei: 'verdien je veel, dan geef je veel'. Go!

Bij de brievenbus

En veel geld werd er gegeven, wat is dat toch een heerlijk geluid, die rinkelende muntjes. Een plaat van U2 mag wat kosten!
NUHR met een bups geld bij de brievenbus
Je kon voor een donatie met de heren van NUHR en Bert Visser op de foto. Op een olifant. Dat is mooi voor op de schoorsteenmantel. Samen met de opbrengst van het gezamenlijke optreden in Groningen , maakte dat een mooi bedrag voor Serious Request

Katerige sultans

De heren waanden zich even een Sultan uit het Midden Oosten en kwamen dus per olifant naar de Grote Markt. Misschien maar verstandig ook, want ze hebben gisteren keihard doorgehaald met Paul de Munnik. Rijden zat er voorlopig niet in, koppijn en een zure lucht wel. Gevolg was dat Paul bij de livenummers in het Huis de tekst van hun klassiekers niet meer kon reproduceren.

>> Acda en De Munnik op bezoek


Ster advertentie
Ster advertentie