3FM Serious Request

Tattoo Bob pimpt klompen: "Nu lopen er plots internisten én verpleegkundigen op coole klompen zorg te verlenen."

  1. Nieuwschevron right
  2. Tattoo Bob pimpt klompen: "Nu lopen er plots internisten én verpleegkundigen op coole klompen zorg te verlenen."

3FM-dj Rob Janssen is de hele week op pad om de mooiste verhalen op te zoeken, van mensen die iets voor een ander doen tijdens de coronacrisis. Vanmorgen bracht hij een bezoekje aan een van de oudste tattooshops van Rotterdam: Tattoo Bob.

Verpleegkundigen lopen op coole klompen

Rozemarijn is internist in het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. Als internist draag je normaal geen klompen maar je eigen schoeisel, door corona is dat nu wél verplicht. Rozemarijn vond de klompen maar saai en zo wit... Toen kwam haar dochter met een spontaan idee: "Waarom teken je er niet een regenboog of een eenhoorn op?"

Rozemarijn besloot Tattoo Bob uit Rotterdam om advies te vragen hoe je een plaatje op een klomp kan krijgen. Tattoo Bob's reactie: Breng zo veel mogelijk van die klompen naar ons dan versieren wij ze allemaal. Hoppa, dat is aardig!

Elke klomp is uniek.

Tattoo Bob maakt op elke set klompen een ander design zoals ouderwetse zwaluwen, een hartje, inspirerende quotes zoals Nurse For Life en Stay Strong. "Nu lopen er plotseling 35 internisten en verpleegkundigen op hele coole klompen op de afdeling zorg te verlenen. Niet alleen om het wat leuker te maken maar ook omdat de patiënten je herkennen aan de klompen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM Serious Request: Never Walk Alone

Van maandag 13 tot en met zaterdag 18 april zetten de 3FM-dj’s zich 24 uur per dag in om geld inzamelen voor het Rode Kruis tijdens de coronapandemie. Dit doen ze tijdens 3FM Serious Request: Never Walk Alone. Hoe je kan helpen? Door simpelweg te doneren of een plaatje aan te vragen.

DONEER NU

OF VRAAG EEN PLAAT AAN

Ster advertentie
Ster advertentie