3FM Serious Request

Razende Reporter Domien zit in België!

  1. Nieuwschevron right
  2. Razende Reporter Domien zit in België!
Domien reist deze hele week het land door om geld op te halen voor Serious Request. Hij krijgt elke dag weer te horen waar hij die dag weer heen moet!Onze razende reporter Domien stond zondagmorgen bij de Belgische grens. Hij kreeg de opdracht om een stukje mee te rennen op de route van Eindhoven naar Antwerpen.

Grensoverschijdende actie!

Domien rende vanaf Merx Plas een stukje mee met deze grensoverschrijdende actie! Van het Glazen Huis in Eindhoven tot het Glazen Huis in Antwerpen renden ongeveer 700 mensen mee. Serge had de hele onderneming gepland en werd zondagmorgen om 5 uur in Eindhoven op weg gestuurd. Rond 11 uur waren ze de Nederlands-Belgische grens al voorbij en hadden ze er al een groot gedeelte van de 130 km op zitten! Heb jij zelf nog een actie waar je Domiens hulp wel bij kunt gebruiken? Geef je dan op!

>> Kom zelf in actie!


PSV-Roda JC

Zondagmiddag staat Domien in het PSV stadion. Hij gaf zelf al toe dat zijn voetbalkennis beperkt is, maar hopelijk komt hij daarmee weg door zijn geweldige DJ kunsten! Tijdens de wedstrijd PSV-Roda JC zal Domien verzoekjes spelen, dus ga jij naar het stadion en wil je een liedje horen? Vraag die plaat dan aan!

>> Domien bij PSV-Roda JC
Ster advertentie
Ster advertentie