Naar homepage
3FM Serious Request

Ed Struijlaart schrijft een Plaat op Maat voor Jurriën en Lotte

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Ed Struijlaart schrijft een Plaat op Maat voor Jurriën en Lotte

Karlien vroeg een Plaat op Maat aan voor haar zoon Jurriën. Waarom? Omdat hij en zijn vriendin Lotte een opkikker verdienen. Singer/songwriter Ed Struijlaart heeft binnen drie van hun verhaal een liedje weten te maken. En hier check je het resultaat.

Cause we will get though this

2020 begon roerig voor Lotte en Jurriën. Half januari kwam dan ook de vervelende uitslag van wat eigenlijk een onschuldig doktersbezoekje was: Jurriën's nieren werkten niet meer. Ze moesten direct opzoek naar een donor. Gelukkig was dit geen lange zoektocht want broer Renzo bood gelijk aan om zijn nier te doneren, ook zijn vrienden schoten direct te hulp. Helaas is door corona het hele traject (voor nu) stilgezet. Maar Jurriën blijft positief: "Mam, als dit op mn pad komt dan komt 't op mn pad en dan lossen we het op."

Ed Struijlaart heeft een Plaat op Maat geschreven voor Jurriën en zijn vriendin Lotte met wie hij samen in quarantaine zit. Beluister het liedje hieronder.

Een steuntje in de rug

De hele familie van Jurriën luisterde mee naar het optreden van Ed Struijlaart, de moeder van Jurriën zat volgens Karlien echt in de radio. Jurriën was er erg blij mee "Echt een prachtig nummer, en echt een steuntje in de rug in deze tijd, deze rare tijd" zei hij.

Wil jij nou ook een Plaat op Maat aanvragen voor iemand die dat verdient en gelijk het Rode Kruis steunen? Klik dan op deze button!

plaat op maat

Geen plaat op maat maar wil je wel het Rode Kruis steunen? dan kun je ook direct doneren of een plaat aanvragen.

DONEERVRAAG HIER JOUW PLAAT AAN

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie