3FM Serious Request

Laatste tussenstand van 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 is €1.153.463,-

foto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. Laatste tussenstand van 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 is €1.153.463,-

Met nog maar zes uur te gaan, is de laatste tussenstand van 3FM Serious Request: The Lifeline €1.153.463,-. Ge-wel-dig! Wil je nog doneren? Dan is dit absoluut het moment! De eindshow kan je vanaf 16:00 uur live meekijken via YouTube, 3FM.nl/live en NPO 1 Extra. Om 18:00 uur wordt het eindbedrag bekendgemaakt.

DONEER NU

Nederland kleurt Groen

De afgelopen uren kleurde Nederland groen toen 3FM-dj Sander Hoogendoorn om 9.45 uur massaal voor de zorghelden aangevraagde “Heroes” van David Bowie instartte. Het groene hart was onder andere te zien op de Ziggo Dome, het AZ AFAS Station, Rotterdam Ahoy en AFAS Live, naast alle luisteraars die het groene hart voor alle zorgverleners omhoog hielden. Ultrarunner Sameena haalde gisteren haar beoogde doel door 500km hard te lopen in 6 dagen tijd en daarmee een mooi bedrag op te halen voor het Rode Kruis. En Sander Hoogendoorn moet eraan geloven: die tattoo van IC-hoofd Diederik Gommers gaat er komen, want ook dat doel is behaald.

3FM SERIOUS REQUEST: THE LIFELINE 2020

Met 3FM Serious Request: The Lifeline 2020 komt 3FM dit jaar in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat. Hier vind je meer over het doel van dit jaar. In de week voor kerst (van 18 t/m 24 december) gaan drie dj-teams in lockdown vanaf Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie om geld in te zamelen voor het Rode Kruis. Hoe jij kan helpen? Doneer, kom in actie of loop mee vanuit huis met The Lifeline en laat je sponsoren.

DONEER NU

Ster advertentie
Ster advertentie