3FM Serious Request

Surprisetruck 'Op 'e Jouwer'

  1. Nieuwschevron right
  2. Surprisetruck 'Op 'e Jouwer'
Michiel stond woensdag met de Surprisetruck 'Op 'e Jouwer'. Pardon? Da's zijn manier van op z'n Fries 'in Joure' zeggen. Ach ja...
Gisteren knalde de Surprisetruck in Leeuwarden door de magische grens van € 100.000,- opbrengst. Die Friezen geven hun zuurverdiende euro's met alle liefde aan Serious Request.

Joure

Woensdag bleef de Surprisetruck daarom in het Friese landschap. De Merk in Joure bruiste woensdag van de verassingen en het feest! Vanaf het begin van de middag tot aan de avond was de Surprisetruck met alles erop en eraan daar namelijk!

Uit je dak

Het was druk bij De Merk. Je ging gegarandeerd uit je dak, want de livemuziek is niet mis. Serious Talent-bands Numer Nine en William Wixley trapten de middag af. Als je op die bands helemaal uit je plaat was gegaan kun je de middag iets rustiger, maar minstens even muzikaal, afsluiten met de zwoele winterklanken van Bertolf.

Surpriseguest

De Surprisetruck zou natuurlijk niet de Surprisetruck zijn zonder de Surprisetruck (triple-word-score)! Het kacheltje brandde in het laadruim van de vrachtwagen, de hint was: neem volle longen mee! Wie zat erin? Syb van De Kast! Je kon een moppie met 'm zingen. Frieser dan dit wordt het niet.

>> Meer Surprisetruck


Ster advertentie
Ster advertentie