3FM Serious Request

Zoek je een plek voor je cheque? Hier kun je 'm komen brengen!

foto: Ferdy Damman
  1. Nieuwschevron right
  2. Zoek je een plek voor je cheque? Hier kun je 'm komen brengen!

Haal jij geld op voor 3FM Serious Request: Lifeline en wil je je cheque ergens komen afleveren? Check dan deze informatie!

Je bent altijd welkom bij TivoliVredenburg in Utrecht voor het aanbieden van een cheque. Direct naast dit pand vind je de Hangout, waar je je cheque kunt komen brengen. Dit is ook de plek waar je (samen met je groep) een foto kunt laten maken.

Het is ook mogelijk om de cheque te overhandigen aan de Lifeline-teams die door Nederland lopen. Op bepaalde tijden komen zij langs zogenoemde meeting points in dorpen en steden, waar ze de tijd nemen om met actievoerders te praten en cheques in ontvangst te nemen.

Hier vind je de meeting points en tijden voor team Sander + Eva, team Jorien + Rob en team Mark + Rámon.

Download de cheque

Ga niet met te veel cash over straat. Meld je actie aan op de website en stort het opgehaalde bedrag op jouw actiepagina. Download daarna de voorbeeldcheque. Hierop kun je aangeven dat je het geld al hebt gestort. Vergeet niet de naam van de actie, de namen van de actievoerders en het bedrag dat je hebt opgehaald op de cheque te zetten.

Heb je in de week van 3FM Serious Request: Lifeline nog niet al je donaties ontvangen? Geen probleem! Zelfs dan kun je langskomen met een cheque. 3FM Serious Request: Lifeline eindigt dan wel op 24 december, maar online blijven we actief. Tot en met februari 2019 kun je jouw actie afronden.

Ster advertentie
Ster advertentie