3FM Serious Request

Veil mee voor de meest fantastische items!

  1. Nieuwschevron right
  2. Veil mee voor de meest fantastische items!

Dit jaar zet 3FM Serious Request: The Lifeline zich in voor de slachtoffers van mensenhandel, en er wordt op verschillende manieren geld opgehaald. Een van die manieren is de veiling! Hij is al een paar dagen open en er wordt flink geboden dus wees er snel bij! Hieronder vind je een paar highlights.

Gesigneerd artwork van Naaz

Het gesigneerde artwork van 'It's Not You It's Me' wordt geveild en hier moet je snel bij zijn! Een ander artwork van Naaz stond namelijk ook op de veiling maar die is al verlopen en geveild... De teller staat nu op €40, maar daar kan natuurlijk nog wel wat bovenop! Je kunt hier op dit item bieden tot 21 december 21:19u.

VIP-Pakket Pinkpop 2020

Ga jij elk jaar naar Pinkpop? Dan is dít iets voor jou! Met dit veiling item kun je namelijk als VIP naar Pinkpop waarin je onder andere een backstage tour krijgt, inclusief een rondleiding door het artiestendorp. Dit. Wil. Je. Bieden kan tot 22 december 11:55u.

Boer zoekt vrouw kinderoveralls

En ook nog eens gesigneerd door presentatrice Yvon Jaspers! Zo'n pakje móet je kind, neefje of nichtje, buurmeisje of buurjongen toch hebben?

Bieden kan hier tot 25 december 10:34 uur.

T-shirt gesigneerd door álle expeditieleden

Van overleven op een eiland tot het lopen van Goes naar Groningen. Eva en Frank kunnen het allemaal en hebben ook nog eens een vet leuk veiling item: een T-Shirt gesigneerd door álle negentien expedite leden. Ben jij groot Expeditie fan en móet jij dit hebben? Tot 22 december 14:00u kun je meebieden op dit item!

Gesigneerde LP van Editors

De band bracht dit jaar hun Best Of album 'Black Gold' uit met alleen het beste werk van de band, en van dit album ligt er een gesigneerde LP voor je klaar! Tenminste... Als jij het hoogste bedrag weet te bieden.

Bieden kan tot 21 december 10:27u via deze link!

Ster advertentie
Ster advertentie