3FM Serious Request

Bied op de 'Zwarte Vrijstelling' van WIDM

  1. Nieuwschevron right
  2. Bied op de 'Zwarte Vrijstelling' van WIDM

Susan Visser en Sofie van den Enk kwamen een langs om een uniek, nieuw en mysterieus veilingitem van Wie Is De Mol? aan te bieden: de Zwarte Vrijstelling.

Vanaf 2 januari 2014 gaat het weer los: Wie Is De Mol?! Twee van de deelnemers kwamen even buurten in het huis om een heel tof veilingitem aan te bieden.

Sofie en Susan in het huis

Dit jaar zit collega Sofie van den Enk gewoon in Wie Is De Mol?. Of ze ook daadwerkelijk 'De Mol' is, ervandoorgaat met de pot of misschien wel in de eerste ronde sneuvelt, weten we pas over een paar maandjes. Hetzelfde geldt voor Susan Visser. Beide dames kwamen in het huis om een nieuw, geheimzinnig, spannend veilingitem aan te bieden.

Zwarte vrijstelling

Er is er maar één van, maar wat het nou precies ís, weten we nog niet. Susan en Sofie hebben het over een 'zwarte vrijstelling die iedereen zou willen hebben in het spel'. Pas in de eerste uitzending van dit seizoen wordt duidelijk wat het is, maar het item komt nu al op de 3FM Serious Request Veiling. 'Alle molloten willen hem hebben,' zei Sofie en die zullen we dan maar geloven.

>> Bied direct op de Zwarte Vrijstelling

Meer op de veiling

Dat is natuurlijk lang niet het enige wat we op de veiling hebben staan. Van het hoofd van Giel (ja, écht!) tot een diner in Ekdoms Eetcafé tot dit item van Wie Is De Mol?... Er zit vast wel wat voor je bij. Bieden dus!

>> Direct naar de veiling

Ster advertentie
Ster advertentie