3FM Serious Request

Sapje #7: Medicine

  1. Nieuwschevron right
  2. Sapje #7: Medicine

De titel zegt het al: dit is een heel goed sapje. Maak 'm, drink 'm en ga gegarandeerd hoofdpijnvrij, met een gaaf huidje en clean je kerstdagen in met: Medicine.

Sapje #7 slaat in als een (zure) bom

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Normaal gesproken staan de mannen op zaterdagavond met de handjes in de lucht en een drankje in hun hand ergens een feestje te bouwen. Daar zijn twee elementen van over: het drankje en het feestje en zelfs het drankje is wat anders dan normaal. Oh well... het is wel beter voor je dan een gin-tonic. Zo is het ook.

Een zure nadronk

Op basis van de ingrediënten vond Domien het wel nog wel top klinken, maar toen kwam die nadronk...die zurige, sterke nadronk...

Dit doet het zevende sapje

Een beetje zurig, een beetje romig, een beetje fris, maar in ieder geval heel goed voor je! Je gaat schoon, hoofdpijnvrij en met een gaaf huidje de dag door. Waarom? Citroensap is supergoed voor je huid en doodt bakken aan bacteriën. Superhandig als je weerstand wat lager wordt als je bijvoorbeeld een week nauwelijks wat te eten binnenkrijgt. Munt zorgt ervoor dat hoofdpijn als sneeuw voor de zon verdwijnt. En misschien is de combinatie een beetje gekkig, het levert wel wat op.

Het recept van #7: Medicine

100 gram aardbeien
1/2 avocado
1/2 citroen
paar muntblaadjes (minimaal!)
1 scheut ananassap

Alles samen in de blender en aanlengen met het ananassap. Garneer het voor de leuk met een plukje munt.

>> Check alle sappen van SR14

Shakira - 'Medicine'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie