3FM Serious Request

Spetterende eindshow Serious Request

  1. Nieuwschevron right
  2. Spetterende eindshow Serious Request
Marco Borsato, Alain Clark, Go Back to the Zoo, Ilse deLange, Guus Meeuwis en Bløf verwelkomen de drie DJ's als ze op kerstavond het Glazen Huis verlaten!Hallo! Wat een line-up voor de finaleshow op 24 december in Eindhoven. Marco Borsato, Alain Clark, Go Back To The Zoo, Ilse deLange, Guus Meeuwis en Bløf treden op kerstavond op en verwelkomen Coen, Gerard en Giel.

Finale Serious Request

Op 24 december rond 21.45 uur komen de drie DJ's op hun tandvlees na 6 dagen radiomaken zonder eten het huis uit. Om hen te bedanken treden Marco Borsato, Alain Clark, Go Back To The Zoo, Ilse deLange, Guus Meeuwis en Bløf geheel belangeloos op tijdens de finaleshow. Tijdens deze show wordt ook de opbrengst bekend gemaakt. Een spannend moment dus. Jij kunt daar ook bij zijn, want iedereen mag komen! Bløf speelt uiteraard ook ‘Wijd Open’, het speciale Serious Request nummer.

Wie? Wat? Waar? Wanneer?

Wil je weten wanneer je jouw favoriete act in volle glorie op één van de podia kunt aanschouwen? Check dan het overzichtje hieronder, de tijden zijn bij benadering, niet op de minuut nauwkeurig.

Hoofdpodium (18 Septemberplein)
16.30 - Marco Borsato
17.30 - Alain Clark
18.30 - Ilse DeLange
19.40 - Guus Meeuwis
21.00 - Bløf

Markt Stage
15.40 - Miss Montreal
15.45 - Pauls Popduel
16.15 - The Opposites
17.30 - Voice Mail
18.15 - Don Diablo
19.45 - Go Back To The Zoo

Kom in het rood!

Kom vrijdagavond in het rood naar de eindshow! Waarom? Het Rode Kruis, de kleur van 3FM is rood, het is bijna kerst én het is lekker eensgezind.

>> Meer over het rode idee

Op radio en TV

Van deze finale doen 3FM op radio en BNN/NOS voor televisie gezamenlijk vanaf 19.30 uur live verslag op Nederland 3. Er wordt geschakeld tussen het Glazen Huis en de optredens op de verschillende pleinen. Van elke band worden er wel een paar liedjes uitgezonden.

Dit zijn de verdere uitzendtijden:

11:30-16:50 | 3FM Serious Request TV | NED 1
07:00-12:10 | 3FM Serious Request TV | NED 2
19.28 - 22:00 | Serious Request Finale | NED 3

Waar doen we het voor?

Natuurlijk is het weer en BRIL-JAN-TE week met HI-LA-RISCHE radio. Maar boven alles is het van belang dat 3FM samen met de luisteraars geld inzamelen voor het Rode Kruis. Daarmee helpen we hen om de stille slachtoffers van HIV / AIDS een toekomst terug te geven. Dat zijn kinderen die, door het verlies van hun ouders, er alleen voor zijn komen te staan en aan hun lot zijn overgelaten.

>> Lees hier hoe het Rode Kruis helpt
>> Wat kan jij doen om te helpen?
Ster advertentie
Ster advertentie