3FM Serious Request

Noordkaap Challenge 2016 brengt € 186.831,- op!

  1. Nieuwschevron right
  2. Noordkaap Challenge 2016 brengt € 186.831,- op!

Thomas van Concentrate en Thomas van StukTV deden dit jaar mee met de Noordkaap Challenge! Samen reden ze met hun autootje van de 3FM-studio in Hilversum naar het noordelijkste puntje van Noorwegen en terug naar Nederland. En onderweg voeren zij te gekke opdrachten uit om zoveel mogelijk geld op te halen voor 3FM Serious Request.

Foto: Hans-Peter van Velthoven

3FM-DJ Domien Verschuuren gaf op woensdag 7 december in alle vroegte het startschot voor de Noordkaap Challenge 2016. Thomas en Thomas waren niet de enige die deze te gekke tocht van bijna 7.000 kilometer gingen afleggen. Dit jaar deden ruim 50 teams mee.

Finish Noordkaap Challenge 2016

Alle deelnemers van de Noordkaap Challenge finishten maandag 19 december in Breda, waar dit jaar het Glazen Huis staat. Thomas en Thomas kwamen rond 19:00 uur met de cheque het huis in en daar stond het geweldige bedrag op van € 186.831,- !

Bekijk hieronder afleveringen van de Noordkaap Challenge 2016:

  • Aflevering 1: Thomas en Thomas overvallen Domien in de studio in Hilversum en de eerste opdracht van Gwen van Poorten. Die luidt: houd een auto aan, kruip bij de bestuurder in de achterbak en bied een koekje aan.
  • Aflevering 2: Thomas en Thomas beschieten elkaar in aflevering 2 met romeinse kaarsen (altijd leuk), verkopen op de boot zoveel mogelijk kerstmutsen en zien de allereerste sneeuwvlokjes.
  • Aflevering 3: Thomas en Thomas bouwen een zo groot mogelijke sneeuwpop, laten die ontploffen met vuurwerk en krijgen een opdracht van Chantal Janzen voorgeschoteld.
  • Aflevering 4: Niemand minder dan Maan vergezelt Thomas en Thomas in de Noordkaap. Met z'n drieën voeren ze de opdracht van Don Diablo uit: maak een gesynchroniseerde dansvideo op mijn nieuwe track 'Cutting Shapes'.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie