3FM Serious Request

Utrecht had de Surprisetruck

  1. Nieuwschevron right
  2. Utrecht had de Surprisetruck
Vandaag kachelde de Surprisetruck richting Utrecht. 'Weer of geen weer, die Surprisetruck gaat naar Utrecht,' en dat statement kwam Michiel na.
Sneeuwkettingen om de banden, de 12-wheel-drive aan en kachelen maar. Zo ging het vanochtend. Die zware vrachtwagen had weinig last van de weersomstandigheden en staat maandagmiddag gewoon bij Vredenburg in Utrecht.

Livemuziek

Michiel kwam niet in zijn eentje naar Utrecht, hij nam sowieso zijn Serious Talents mee. Jodie Kean trapte af en werd afgelost door Valerius. Toen zij van het podium verdwenen waren en een scheut rum in de chocomel gooiden zorgde Waylon voor een funky einde van de Surprisedag bij Vredenburg.

Surpriseguest

In de truck zat ook weer een surpriseguest. Na twee dagen sportiviteit (Don Diego Poeder en Youri Mulder) was het vandaag wel iets héél anders! Je kon namelijk Lingo spelen met Lucille Werner!

Kom ook!

Mocht je maandag verhinderd zijn geweest, dan kun je ook later deze week nog een bezoekje brengen aan de tofste vrachtwagen van Nederland. Dinsdag gaan ze naarrrrr het Winterfestival in Leeuwarden!

>> Meer over de Surprisetruck (waar en wanneer)


Ster advertentie
Ster advertentie