3FM Serious Request

De Gitaarlemmers brengen 'even' 142.500 euro naar het Glazen Huis

  1. Nieuwschevron right
  2. De Gitaarlemmers brengen 'even' 142.500 euro naar het Glazen Huis

De deurbel ging en de gasten bleven maar binnenstromen... Volle bak in het Glazen Huis! Alle Gitaarlem artiesten kwamen een bezoekje brengen aan Domien op dinsdag 23 december met hun opbrengst: 142.500,- euro!

(Fotograaf: Hans-Peter van Velthoven)

Haarlem zit boordevol muzikaal talent en dat wordt duideiljk met Gitaarlem! Haarlemse artiesten hebben het afgelopen jaar elke maand bij Giel in de ochtendshow een nummer gespeeld op de Gitaarlem Gitaar en hebben zo een fantastisch album gemaakt. Dinsdagavond werd Gitaarlem met een knallend live-concert afgesloten in het Patronaat en de muzikanten gaan natuurlijk niet naar huis zonder eerst een bezoekje te brengen aan het Glazen Huis.

Volle bak

Dat betekent dus dat Zazi, Boris, Jacqueline Govaert, Rilan and the Bombardeers, Roel VanVelzen, Chef'Special, Niels Geusebroek, Bade en natuurlijk Speelman & Speelman (waar het allemaal begon) even langs komen waaien. En Gitaarlem zal Gitaarlem niet zijn als er niet nog een aardig moppie muziek werd gespeeld. Ze doen met z'n allen 'Merry Christmas Everybody' van Slade. Wat een samenwerking... Krijg je niet genoeg van kerstplaatjes?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vraag een plaat aan!

Gitaarlem CD

De CD van Gitaarlem ligt alweer een paar weken op de planken. Heb je 'm nog niet aan je collectie toegevoegd? Doen! Want ook die opbrengst gaat naar 3FM Serious Request. De CD is o.a. te downloaden via iTunes.

Gitaarlem heeft álles bij elkaar 142.500 euro opgeleverd voor 3FM Serious Request, wauw!

Ster advertentie
Ster advertentie