3FM Serious Request

Het collectebusje rijdt

  1. Nieuwschevron right
  2. Het collectebusje rijdt
Woehoe! Het collectebusje is on the road. Dagenlang was het busje zo diep ondergesneeuwd, dat het niet kon rijden. Vandaag naar Madurodam
Hallelujah.... het collectebusje kan worden bezocht. Dagenlang was de sneeuwval te hevig om te rijden. En zat Paul noodgedwongen thuis achter de geraniums. Maar gelukkig heeft een sleepbedrijf aangeboden het busje door de sneeuw te helpen!

Madurodam

Het collectebusje stond vandaag in Madurodam, bij het mini Glazen Huisje. Dus als je in de buurt was kon je luisteren naar Paul in het collectebusje. Je Request werd meteen voor je snufferd gedraaid.

>> Meer over het Collectebusje van Paul

Mini-Glazen Huisje

In Madurodam staat dit jaar ook een mini-Glazen Huisje. Met dit weer zijn de normale Nederlanders niet de enigen die zijn ingesneeuwd, ook de minimensjes uit Madurodam zaten ingesneeuwd, incluus het Glazen Huisje. (Zie foto links)

>> Lees meer over het mini Glazen huis

De opbrengst

Weer of geen weer, dat weerhield de Hagenaren er niet van om naar Pauls busje te komen. En Paul kreeg bezoek van een gothic stel, die doneerden meteen maar even 1000 euro! Ja dat lees je goed! Niet normaal. Maar wel erg cool van ze. In het totaal bracht het collectebusje vandaag het top bedrag van 1500 euro op.
Ster advertentie
Ster advertentie